Forældresamarbejde

Equinox
Institutionen afholder 2 Equinox (forældremøder) om året, et i foråret hvor der er valg til forældrebestyrelsen og støtteforeningen er faste punkter og et i efteråret hvor mødet skal indeholde noget fagligt ex. Foredrag.

Forældresamtaler
Personalet skal med udgangspunkt i barnet, komme med en evaluering baseret på det daglige samvær med barnet. Personale gruppen har udarbejdet et skema som personalet udfylder før samtalen som udgangs punkt for samtalen, der bliver skrevet referat for hvert møde.
Forældresamtaler har en varighed på 45.min.

3 Måneders samtale
Når vi har lært barnet, rigtig godt at kende, indbyder vi forældrene til en samtale som hovedsageligt vil dreje sig om barnets opstart og trivsel i hverdagen samt forventninger til videre forløb.
Varighed 30 min.

Ekstra ordinære samtale
Kan ønskes af forældre eller personale som finder det nødvendigt at få en snak om evt. opstået problematikker omkring utilfredshed med institutionen eller personalet, barnets trivsel eller forældrenes situation.

Samtaler før barnet starter
Her vil forældrene få en masse information om institutionen, hverdagen, kost, betaling osv. Formålet er at forældrene får kendskab til institutionen før barnet starter, så forventningerne til hinanden er helt klare. Samtalen skal foregå uden barnet.
På dette møde får forældrene udleveret en mappe med relevant information.
Varighed 1 time.
Powered by PHP-Fusion Copyright © 2021 PHP-Fusion Inc
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3 - Theme designed by Max Toball